Uporabne funkcionalnosti, ki naredijo vašo spletno stran še bolj privlačno


V urejevalniku Spletnik imate na voljo še nekaj manjših a zelo priročnih funkcij, ki vašo spletno stran ali trgovino naredijo še bolj privlačno in prijazno uporabniku.

 

 
Prikazovalnik slik na zahtevo


Če imate dolgo stran, polno slik, vam ta aplikacija omogoča, da se slike nalagajo le takrat, ko se jim obiskovalec spletne strani z miško približa, kar vam prihrani pasovno širino in izboljša izkušnjo uporabnikov. Ta aplikacija se ne namesti v nobenem meniju. Namesto tega, samodejno deluje na vseh slikah.

 

Kako namestite aplikacijo Prikazovalnik slik na zahtevo?V urejevalniku kliknite desno zgoraj na Nadzorna plošča. Odpre se vam meni, kjer kliknete na Dodatki.Kliknete na ikono Prikazovalnik slik na zahtevo.
Kliknite na Namesti, da se gumb obarva zeleno. Nato zaprite okno s klikom na
križec desno zgoraj.
Tako je aplikacija nameščena.


Povečava


Aplikacija omogoča, da uporabniki samodejno vidijo slike velikega formata na vaši spletni strani s klikom na sliko. Zaradi izkoristka prostora, sliko prikažete v manjšem formatu in si jo obiskovalec lahko s klikom na njo poveča.
Ta aplikacija se ne namesti v nobenem meniju. Samodejno deluje na vseh slikah, ki so umeščene v urejevalniku besedila in slik.


Kako namestite aplikacijo Povečava?


V urejevalniku kliknite desno zgoraj na Nadzorna plošča. Odpre se vam meni, kjer kliknete na Dodatki.
Med dodatki izberite ikono Povečava.Kliknite na Namesti, da se gumb obarva zeleno. Nato zaprite okno s klikom na
križec desno zgoraj.
Tako je aplikacija nameščena.
Kako deluje pa lahko vidite že tukaj, ko kliknete na katerokoli sliko.


Enostavno drsenje


Aplikacija omogoča hitreje in lažje brskanje po spletni strani. Bolj elegantno se premikate po spletni strani, ni zatikanja slike, ko vrtite kolešček pri miški ali uporabljate tipkovnico, je drsenje po strani mehko in pregledno. Ko ga enkrat namestite, deluje samodejno na vaši spletni strani.


Kako namestite aplikacijo Enostavno drsenje?


V urejevalniku kliknite desno zgoraj na Nadzorna plošča. Odpre se vam meni, kjer kliknete na Dodatki.
Med dodatki izberite ikono Enostavno drsenje.Kliknite na Namesti, da se gumb obarva zeleno. Nato zaprite okno s klikom na
križec desno zgoraj. Tako je aplikacija nameščena.