V tem vodiču si lahko ogledate, kako s pomočjo kode, ki jo dobite v orodju Newsletter izdelate prijavno formo za prijavo v vaš poštni seznam!

Najprej se logirajte v orodje Newsletter in nato iz glavnega menija izberite E-mail seznami. Če že imate kakšen obstoječi seznam, kliknite na njega, če ne, na desni kliknite Ustvari nov e-mail seznam prejemnikov, da ustvarite novega. Ko ste v področju za urejanje poštnega seznama na desni kliknite na možnost Ustvari obrazec za prijavo na e-mail seznam (če hočete ustvariti obrazec za odjavo, izberite spodnjo možnost Nastavitve za odjavo od prejemanja).Na podlagi tega, kaj ste izbrali, se vam odpre nova stran, kjer se vam na desni strani prikaže okence s HTML kodo.Vso kodo najprej označite (kombinacija tipk CTRL + A) in nato kopirajte v odložišče (kombinacija tipk CTRL + C). Nato pojdite na vašo spletno stran v administracijsko področje. Z menija izberite Dodaj vsebino in nato HTML izseček.

V pojavno okno prilepite kodo, ki ste jo poprej kopirali iz orodja Newsletter (kombinacija tipk CTRL - A).

Ko boste potrdili spremembe, boste na vaši spletni strani zagledali obrazec za prijavo na vaš poštni seznam, ki ga lahko enostavno in kadarkoli urejate in pregledujete v orodju Newsletter.