Novice in dogodki
Objavljajte sveže vsebine, novice in aktualne dogodke na vaši spletni strani

Več, kot boste imeli zanimivosti, ki bodo pritegnile pozornost bralcev, dlje časa se bodo vaši potencialni kupci zadržali na vaši spletni strani oz. trgovini. Kar pa pomeni tudi večja verjetnost, da opravijo nakup


S pomočjo te aplikacije, lahko na svoji strani objavite različne zanimive vsebine,ki so namenjene vašim strankam. Že sam izgled, ki namiguje na sveže novice, pritegne pozornost obiskovalcev.

 

Naslove lahko povežete z vsebino na vaši strani npr. blogu in tako bolj izpostavite vaše zanimive članke, novice ali dogodke. Ali pa povežete naslove z vsebino na drugih spletnih straneh, e-revijah, blogih, ipd. S tem svojim potencialnim kupcem ponujate dodatni razlog, da obiskujejo vašo spletno stran, ker bodo prišli do vsebin, ki jih zanimajo. Poleg tega, pa na ta način gradite zaupanje in s tem povečate verjetnosti, da se bodo odločili za nakup.Kako zgleda nameščena aplikacija Novice in dogodki?
Kako namestite aplikacijo Prijava za člane?

Sledite navodilom v nadaljevanju.

Za povečavo slike, kliknite na sliko!V urejevalniku pojdite na Nadzorna plošča desno zgoraj in na padajočem meniju kliknite na Dodatki.Med dodatki izberite ikono za Novice in dogodki in kliknite nanjo.


Kliknite na Namesti, da se gumb obarva zeleno in se izpiše Nameščen. Zaprite okno s klikom na križec desno zgoraj. Za povečavo slike, kliknite na sliko!


V urejevalniku nato kliknite levo zgoraj na Dodaj vsebino in v meniju Preveri več. 


Trenutni meni se razširi in sedaj lahko izberete želeno aplikacijo. V tem primeru Novice in dogodki. 


Za povečavo slike, kliknite na sliko!


V tem koraku določite pozicijo aplikacije. Dodate jo lahko tam, kjer se vam polje obarva z zeleno barvo.  

Nove novice lahko vnesete, tako, da vpišete naslov in opis. Dodate pa lahko tudi povezavo na vsebino na obstoječi ali novi spletni strani.


Za povečavo slike, kliknite na sliko!

Možnosti aplikacije:

1.       Določite vir podatkov: Novice oz. objave lahko vnašate ročno ali preko RSS vira ( v tem primeru vnesite URL RSS vira).

2.       S klikom spodaj desno na OFF/ON gumb, se vam odprejo napredne možnosti.
Tukaj lahko določite:
-  koliko vpisov oz. novic naj se prikaže na vaši spletni strani,
- razvrstitev vpisov oz. novic po datumu
- izgled novice ( ali ima logo, sliko, datum pod naslovom, povezavo do dodatne vsebine ali spletne strani)

3.       S klikom na gumb Dodaj, namestite aplikacijo.