Če želite svoje jezikovne različice spletnega mesta povezati na bolj zabaven način, lahko na tej spletni strani (External link opens in new tab or windowhttp://3dflags.com/world/slovenia/national-flag/classic-waving-clip-art.html ) najdete izredno zanimive plapojoče zastavice.


Poleg tega, da lahko na tem spletnem mestu najdete več različnih velikosti za veliko število držav, je prednost tudi, da gre za GIF animacije, ki se jih da veliko bolj enostavno dodati na spletno stran kot npr. FLASH animacijo. Postopek dodajanja imate opisan spodaj.


Na zgornji povezavi najprej izberite primerno zastavico ter ji določite velikost in barvo ozadja. Nato kliknite na zastavico z desno tipko na miški in z menija izberite Shrani sliko kot... (ang. Save target as...) ter sliko shranite na vaš računalnik.Pomembno: Svetujem vam, da gif animacije ne odpirate v grafičnih programih in je ne poskušate preoblikovati, razen če niste prepričani, da vaš program shranjuje slike kot gif animacije. Va nasprotnem primeru boste sicer še vedno imeli zastavico, vendar ne bo plapolala.


Sliko nato samo še naložite na vašo spletno stran preko urejevalnika besedila in slik, ter ji dodate povezavo.